20 år!

Idag har jag firat födelsedag=)Dagen började perfekt med frukost på sängen! Min duktiga sambo hade fixat goda mackor och oboy. Sådan lyx kan jag faktiskt tänka mig att vänja mig vid...  Det var också perfekt väder och med tanke på detta så har väderguden besvarat mina böner. Vi (som i jag och D) har spenderat dagen i Vebgy hos svärmor och svärfar och hemma hos mami här i stan.
Detta fina kort fick jag av svärföräldrarna idag=)




Just nu sitter jag med min nya mobil och för över lite musik för att se om den duger som MP3. Hoppas på detta eftersom att iPoden sjunger på sista versen... hehe! Min far har köpt telefonen men vill inte ha den längre eftersom att det är för avancerad för honom! Vilket är en fördel för mig eftersom han har sagt att jag får mobilen i födelsedagspresent om jag trivs med den=) Jag är sjukt ovan med touchscreen men jag ska bannemej vänja mig! en gratis mobil tackar man ju inte direkt nej till.

Har varit utomhus i princip hela dagen och detta har resulterat i extremt röda lår och soleksem, men det var lätt värt det=) Mina pigment har då aldrig varit mycket att hurra för så varför skulle detta ändras bara för att jag fyller 20? Och nej, jag är inte bitter. Spf 10 har ju aldrig räckt innan så varför skulle det göra det nu?
Men om man kollar på kortet noga så ser man en liten filur som ser ut som nike märket... kanske ska be om sponsor pengar? Soleksem kanske inte är så dåligt ändå=)



hoppas alla haft en lika bra dag som jag haft=) // Johanna


Frukost utan sambo!



Min sambo gillar inte fisk. Därför gäller det att passa på att smälla i sig så mycket fisk det bara går när han inte är hemma! Självklart skulle jag kunna äta fisk i hans närhet också men eftersom makrill i tomatsås har en tendens att lukta kattmat väljer jag att njuta när älsklingen är på jobbet. =)

I dag är det underbart sommarväder så i eftermiddag när D kommer hem blir det sol och bad på skottek som är Uchlehamns bästa badplats.

I morgon är det midsommar och det innebär självklart jobb för min del fram till klockan 13.30. Efter det tänkte jag cykla hem till lilla papsen och äta gott=)

Men nu är det dags att ta tag i diskberget hemma som jag så snällt erbjudit mig att ta hand om. Visst är jag snäll?

Ha en jättebra midsommar allihopa! // Johanna

Nu är det dags igen!

Nu ska det tas nya trevande steg. Tredje gången gillt sägs det, och nu är det tredje gången som jag startar en blogg. Vad ska jag med tre bloggar tänker ni, jadu säger jag. Har inget bra svar på detta men eftersom jag har glömt av lösenorden till de två förra kan detta vara en ledande orsak till att det fick det bli en ny.

Jag heter alltså Johanna Gullstrand och jag läser till sjuksköterska på högskolan i Borås. Jag är 20 år den 27e juni och har för tillfället sommarlov efter att ha klarat av mitt första år på högskolan.
Denna blogg kommer främst att handla om min tillvaro som nybliven sambo och som fattig student. Bloggen är också tänkt att vara ett ställe där jag kan skriva av mig när studierna blir för jobbiga eller om det händer något annat. Vill ni att jag helt ska byta bana eller om ni har några tips om vad jag ska skriva om så lämna bara en kommentar!

Hoppas alla mår bra för nu kör jag igång.

//Johanna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0