Underbara vardag

När man har ett sommarjobb finns alltid risken att man jobbar som mest då det är finast väder. Detta är något som jag ständigt har råkat ut för denna sommar. Istället för att vara bitter kan jag skratta hela vägen till banken när lönen kommer när alla andra som har sommarbruna ben Det är som jag alltid sagt: hellre vara vit och rik än snyggt pepparkaks-brun och fattig.... eller något i den stilen!

Som sagt har min tillvaro mest bestått av jobb, jobb och åter jobb. Men man lär av sina misstag, så nästa år ska jag ha minst 3 veckors sommarlov! Hur jag ska lyckas pricka in dessa veckor på soliga dagar återstår att se=)

Snart stundar min och Dennis resa till Turkiet och då jäklar ska jag sola järnet! Spf 30 är det enda som gäller då.


Min otroligt snygga arbets-outfit


Så här brukar jag roa mig på mina lediga kvällar...


Jag har också upptäkt att "blondinbella"- looken inte är något för mig!



Att veta vad man verkligen vill

Jag har alltid haft förmånen att veta vad jag vill bli när jag blir stor. Redan som liten hade jag som ursäkt när jag inte ville gå hem från mormor att "vi systrar måste ju hålla ihop". Hon har varit sjuksköterska hela sitt liv. Det är min dröm... kanske inte att jobba som sjuksköterska hela livet, men i alla fall att få jobba inom vården. 

Här om dagen fick jag ett ryck och började plugga humanbiologi... Detta har ALDRIG hänt mig innan! Att jag pluggar på ett sommarlov, herregud jag måste vara sjuk! Jag vill så gärna klara de 2 åren som är kvar på utbildningen att jag till och med pluggar på ett lov. Jag är stolt över mig själv på ett sätt men också lite oroad över min psykiska hälsa:S haha!

Hoppas ni alla har det bra i sommarvärmen=)



no name...

Idag var det begravning i Gällstad kyrka. Var inte där själv men vet många som var det. Känner inte killen som begravdes men på något sätt så är det något som tynger ner denna dag.
Det kan bero på att Killen, Mikael som han heter, bara var 21 när han dog och för att jag fick hjälpa hans farmor att klä sig fin inför begravningen. Hon sade inte mycket men hon tyckte att det var konstigt att inte få ha på sig sorgekläder. 

Idag är en sorgens dag för Mikaels familj och alla hans vänner. Ta hand om varandra, man vet aldrig vad som händer i morgon.



35 grader i skuggan...

Jahapp... då var sommaren igång på riktigt!
Skulle övertyga Dennis om att det VERKLIGEN var varmt ute och att jag inte hade sämst kondition eftersom jag svettades som en galning när jag kom hem. Jag lade ut termometern och den visade då 35 grader. Visste väl att jag hade rätt men inte SÅ rätt... Jag hoppas inte att tanterna på jobbet har rätt för de påstår att det kommer bli en lika ihärdig sommar som det var vinter i år. Om det kommer vara 35 grader (ja, jag vet att jag upprepar mig men jag kan inte riktigt fatta det!) hela sommaren så kommer jag vara en vandrande svettpöl på jobbet snart!

Mamma skickade ett sms och skröt om att de hade 37 grader nere i Hannover... Kanske ska ta och svara på det snart och upplysa henne om läget här hemma:) haha!

Hörde på radion i morses och de pratade om ett fenomen som de kallade för "tropisk natt". Har aldrig hört om det innan men det ska tydligen vara när nätterna är varmare än 20 grader. En kvinna som hade spenderat stor del av sitt liv i centralamerika ringde till programmet och sade att hon tyckte detta var konstigt... I Centralamerika är det som bekant tropisk värme och de hade haft 21 grader på natten en gång, när det var köldrekord-.-' Då vet jag vart jag INTE ska flytta någonstans! 

Ha det bra i värmen och (som jag säger till tanterna på jobbet) DRICK MYCKET VATTEN;)



Nu är det rättvist=)


Bilden togs förra helgen när jag och D cyklade till Vegby:)

Jobbet går bra, vädret är underbart och jag är 4 pocketböcker rikare:) Livet kan nästan inte bli bättre;)
Idag har jag haft min enda lediga dag denna veckan och därav den dåliga uppdateringen.

Igår var jag, Anna och Karolina och kollade på Eclipse på bio. Den var helt sjukt mega bra och jag vill se den igen... Lätt den bästa av Twilight-filmerna och nu är jag helt såld på dem på riktigt:)
Innan bion var jag en god värdinna och bjöd mina vänner på kålpudding (Karolinas val). God mat och trevligt sällskap, kvällen var helt enkelt på topp!

Idag var jag och fikade hos mamma. Hon ska åka till Italien med Peter i morgon så vi var tvugna att träffas innan de åker. Deras frys hade gått sönder så när jag åkte där ifrån var jag en hel matkasse med mat rikare som annars skulle gått till spillo. Ibland så lönar det sig minsann att åka till mamma<3
 
Nu till helgen blir det jobb igen så det blir lugnt med andra ord.
Hoppas ni alla har det bra!





Eclipse!

Nu sitter jag nyduschad i värmen och kollar på en annan del av köping:)
Har precis varit ute och sprungit, det var riktigt skönt faktiskt även fast jag inte har någon vidare kondition. Jag vill jättegärna vara ute och springa oftare men det är ju så mycket skönare att sitta hemma i soffan, men nu ska det bli ändring på detta! Jag ska verkligen försöka röra på mig en halvtimme varje dag.

Helgen har varit helt underbar med fantastiskt väder! Först cyklade vi ut till Vegby och var där över natt från fredag till lördag. Vi badade och spelade kubb, jag vann faktiskt 1 match tillsammans med Amanda=)
idag har jag och D varit på kalas hemma hos pappa och nu har jag ÄNTLIGEN fått en cykel! Det är väldigt bra att fylla 20 ibland, så nu ska jag bege mig ut med cykeln och hoppas på att konditionen kan förbätras även den vägen.

Eclipse kommer även att visas här i storstan. Därför har jag tänkt att dra med mig Anna och Karolina på bio för att se den. Har hört att den ska vara bra så förväntningarna är på topp!:D Robert Pattinson gör ju inte ont att titta på precis...



Hoppas att den stämmer överens med boken bara... annars gör det nog lite ont i hjärtat.




Mannens rätta plats i livet?



Ja... Varför inte?

Jag är i alla fall tacksam att han hjälper till i köket;)
Kort inlägg med det får ni leva med!
//Johanna

RSS 2.0