Facebook

Kommer att utmana mig själv och ha ett litet uppehåll från facebook hela november. Det är faktiskt ganska vettigt eftersom man spenderar sig en titt på den sidan MINST en gång varje dag-.-' Gjorde samma sak förra året och det gick ju galant! Jag funderar starkt på att låta bli att läsa bloggar också endast för att kunna fokusera på plugget istället för att spendera tid på trams;)

En liten utmaning i höstmörkret, någon som följer mitt initiativ? Start i morgon!




Ser ett ljus i slutet av tunneln!

I går morses kände jag mig väldigt nere. Jag hade nojja över tentamensresultatet och jag kände mig allmänt deppig, började till och med fundera över vad jag skulle kunna tänka mig för yrken om jag nu inte klarar sjuksköterskeutbildningen. Visst det låter kanske lite överdrivet men jag hade en depp.
Igår eftermiddags vände det dock, jag fick reda på att jag hade klarat helvetes-tentan!!!! LYCKLIGARE Johanna fick man leta efter. Jag ringde sambon från jobbet och vi firade stort med kebab:D hehe... Nu känns det som om den värsta tentan är gjord och nu kan jag koncentera mig på nästa tenta! Känns väldigt skönt att slippa 3 stora tentor inom en veckas tid. Det enda som får krångla är väl läkemedelsräkningen, men det är bara för att jag vet att jag har hjälp hemifrån om det skulle krångla=)

Fick dock reda på idag i skolan att det bara är 27% eller 37% av alla i klassen som klarat tentan (det har nämligen varit lite olika bud här) vilket jag tycker är väldigt tråkigt eftersom glädjen är som bäst när man får dela den med andra.  

I helgen nu ska jag bara njuta av mitt luckorus (och plugga såklart, vad annars!?) ;)
Hoppas ni alla mår bra!




London<3

FÖRLÅT ännu en gång för att jag inte skrivit på lääänge... först var jag ju som bekant i London, sedan kände jag inte alls för att blogga, efter det kände jag mig dum över att jag inte bloggade och kunde inte med att blogga bara för att jag varit borta för länge... Då kände jag mig självklart ännu dummare och den onda cirkeln var startad.
Så nu sitter jag här dummare än någonsin och försöker bortförklara mig så nu släpper vi detta ok?

London var helt fantastiskt underbart och jag saknade det i samma stund som jag landade på svensk mark. Jag saknar Karolina som TYVÄRR jobbade som en tok då jag var där, jag saknar att kunna gå runt på Londons gator och vara helt anonym och bara kolla i affärer, jag saknar att få använda min förvånadsvärt snygga engelska accent, och jag saknar LONDON!!!!! Som sagt, resan var underbar<3 För att slippa gå in på detalj av vad som hände så bjuder jag på lite bilder=)










För fler bilder: http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=235675&id=626058041




Right back on track!

Nu är helvetestentan gjord och tentaångesten har lagt sig någorlunda. Jag är ätit ohämmat med godis med olika anledningar att skylla på så nu är det bara att ta sig i kragen! Funderar definitivt på att ta ett godisuppehåll fram till jul bara för att jämna upp balansen lite=)

Tentan gick nog inte riktigt lika bra som jag hade velat men bara jag får ett poäng över godkänt så är jag blir jag så glad att jag kommer jula i två timmar... Vill verkligen inte göra omtenta men om jag nu får göra det är det bara att börja plugga till 1000 igen. Är inte supersugen på det dock.

Tog en helt underbar höstpromenad dagen innan tentan för att rensa tankarna lite. Jag tog som vanligt med mig kameran som jag alltid gör när det är typiskt "årstidsväder". Då hittade jag även en anledning att pröva min nya digitalkamera=) Är supernöjd med mitt köp, kunde inte blivit bättre!











Ha en underbar dag!



RSS 2.0