I will miss you my friend!

Karolina (den förädaren) åker till London på tisdag bara sådär... Det innebär att hon lämnar mid alldeles ensam här i stora läskiga Ulricehamn! Jag kommer att sakna henne tills hjärtat brister. Så Karolina; LOVA att komma hem och hälsa på ofta! Annars kommer jag och kidnappar hem dig innan julen kommer.


Vi är alltid snyggast... (bara så att alla vet;)

Annars händer det inte mycket, förutom att skolan börjar på tisdag. Jag tänkte fira min sista lediga dag genom att baka lite. Inte för att min överfulla frys kommer att klara av belastningen men det struntar jag i! Jag behöver alla ledig tid jag kan få av tidigare studenter att döma... De varnar för att tredje terminen är den jobbigaste och dyraste! Det var något jag verkligen fick erfara i veckan då jag köpte 4 kursböcker för 2500 kr, INTE ok!

Ha det bra tills vi hörs igen=)



Ber om ursäkt...

Och utlovar skärpning i framtiden! Nu beordrar jag min hjärna att komma in i blogg-mode och härmed är bloggtorkan över=) Jag har ingen ursäkt till uppehållet utan skyller på ren lathet och semester som lyckades hålla i sig i hela 8 dagar.

Turkiet var förövrigt helt underbart och VARMT! Vi hade runt 35 grader i luften och 28 i vattnet varje dag... Jag älskade varenda minut av det och fick verkligen vila upp mig ordentligt. Att flyga däremot är en upplevelse som jag däremot kan vara utan. Dels den oro den skapar i ock med alla regler och kontroller hit och dit, och dels själva flygningen-.-' Har aldrig haft en sån huvudvärk i hela mitt liv som jag hade efter vi landat i Turkiet.
 
Väl i Turkiet fick vi reda på att nationalspråket på vårat hotel var tyska vilket varken jag eller D var beredda på. Nästan ingen personal kunde engelska och man fick göra sig förståd via stora gester och övertydlig bokstavering.
Att säga "I would like to have one bear please" resulterade i att man fick en cola light... Där har ni nivån liksom-.-' haha!

Side som staden heter som vi bodde i var en väldigt mysig hamnstad med förvånansvärt mycket sevärdigheter för att vara ett turisthak.


Denna bild på apollontemplet får avsluta min Turkiet rapportering=)

Nu ska jag återgå till latsidan men lovar att återkomma igen inom kort!



Gissa vad jag har gjort i veckan!

En liten ledtråd...



Hoppas ni alla kommer ha en underbar vecka för i övermorgon sticker jag till turkiet och då kommer jag inte uppdatera!

Have it najjs;)



Kalasbra!

Japp. Idag har det varit storkalas=) Jag fyller 20, pappa fyller 50 och bror fyller 18. Detta firades stort med släkt och vänner i fiskestugan här i stan. Jag som älskar kalas av hela mitt hjärta njöt hela dagen. Nu när kalaset är över är jag både mör i benen och trött i huvudet så ikväll blir det inte många knop...


Detta är presentbordet=) Massa fina grejer gömde sig i paketen, TACK ALLA!


Dessa var lite av en favorit! Detta är alltså två cupcakes som min kusins vän gjort. Heeelt bedårande=)

Måste också påpeka att jag fick sol idag som jag hade önskat och det fanns inget på hela dagen som kunde gått bättre!

Idag är det också exakt en vecka kvar till jag och D åker till Turkiet! Längtar som en galning och kan knappt bärga mig. Då ska jag vila upp mig ordentligt innan monsterterminen börjar den 31e augusti.

Hoppas att alla haft en jättebra dag!



RSS 2.0