Vill bara förklara för alla...

Varför jag inte är så aktiv i mitt bloggande just nu...



En bild säger mer än tusen ord! Eller hur var det nu igen?
Jag säger bara en sak i alla fall: Tenta om en vecka!!!


LONDON!!!

Den 7e oktober drar jag till västligare breddgrader... jag ska till London och hälsa på Karro och Johanna=) Jag längtar som en jagvetintevad! Oroar mig lite för mycket för allt bara men detta ska nog gå finfint. Om ni har något tips på hur man klarar sig bäst i London eller vad man absolut måste se när man är där; säg gärna till=) 


Denna bild gjorde mig inte direkt mindre nervös... hur i HELA fridens namn ska jag kunna hitta!?!?!?

Har egentligen inget mer att skriva om men jag kan meddela den spännande nyheten att vi ÄNTLIGEN fått en hall-lampa i detta hushåll idag. Den var efterlängtad kan jag meddela.
(största tecknet på att man inte har något som helst av värde att skriva om totalt meningslösa saker... därför säger jag hejdå för idag:))



Besöksrekord!

Maffiga 22 personer har varit inne på min blogg på samma dag! Jisses vad roligt att folk tittar in hit=) Visst att 22 peroner inte är supermånga men det är mer än de 2-3 peroner som brukar vara här. Välkommen hit säger jag till alla nya läsare!

Denna helg har bestått av studier på kammaren med pannan i djupa veck. Att tala akademiskt är av största dydg då man studerar på högskola! (skämt åsido;))
Plugget har gått bra men otroligt mycket lånsammare än vad jag väntat mig. det är nästan så att man vill hyra någon liten snabb kines som sitter och skriver allt viktigt som man behöver veta till tentan så att man bara behöver läsa det istället för alla 7458 sidor i alla tjocka böcker.

Förutom plugg var jag och D i Vegby igår kväll och åt GOD mat, det var nästan så vi kunde slopa bilen och rulla hem på egen hand istället för Gudars vad vi åt! Förutom att äta så kollade vi på kort från Turkiet, måste erkänna att jag saknar det jobbiga varma vädret och den äckliga temperaturen i det sliskigt blå-gröna havet...-.-'

Är sjukt sugen på att åka till London btw.. så KAROLINA! om du läser detta så kommer jag jättegärna till er v.40 om det går bra=)

Ha det underbart för nu ska jag återgå till min kammare!




God, PLEASE! Show me some mercy!

Mitt liv består av plugg, skolångest, plugg och.... plugg! Jag har 113 sjukdomar att lära mig till 1 oktober och jag har nu officiellt inget liv. Om ni ser mig på stan eller på facebook; Skicka genast tillbaka mig till skolboken!

Därav kass uppdatering! Hoppas ni visar förståelse, jag återkommer när jag känner för't eller när råkar få 2 sekunder över.

Hoppas ni ALLA har det bättre och roligare än vad jag har det.



Phish food<3

Tröttare än tröttast kan få beskriva mitt tillstånd just nu... Skolan tär på mig (efter bara 3 dagar) och jag tror jag börjar få mig en släng av förkyldning. Men jag klagar inte! Jag ska vara glad över att jag har kommit in på sjuksköterske-utbildningen och förkyldning kan alla få... hehe;)

Nu såhär emellan medicinboken och kirurgiboken bestämde jag mig för att belöna mig lite, jag gick till frysen och lyckan var total! Jag hittade en halvt bortglömd Ben & Jerrys glass(L)... Så nu är jag fit for fight igen.

I helgen händer det fin-fina grejer. I morgon är det dags för körhelg med Occapella på Åsundsholm och då blir det Duke Ellington för hela slanten=) Sedan på lördagkväll blir det fest för Amanda och Jossä som fyller 20. Då bär det av till Harrys för att träffa roligt folk och för att ha lite kul:)

Ursäktar för den kassa uppdateringen men jag skyller på att latheten smyger sig på och på att skolan suger musten ur mig..

Bjuder på lite lovely sommarbilder som kompensation









RSS 2.0